Laura Dols

Laura Dols is gevestigd in de Negen Straatjes, vlak achter het Paleis op de Dam, in het centrum van Amsterdam. In dertig jaar hebben wij een unieke positie opgebouwd in tweedehands kleding.

Laura Dols is gespecialiseerd in kleding uit de jaren 50. Unieke jurken, hoedjes, schoenen, tassen en accessoires.Wij staan bekend om het hebben van de grootste collectie vintage glitter & glamour in Nederland. Uit Hollywood geïmporteerde gala- en cocktailjurken en avondkleding voor heren.

Wij verkopen vintage artikelen uitsluitend in de winkel, omdat we vinden dat je de conditie ervan zelf moet kunnen beoordelen. Producten die u op deze website ziet, zijn een greep uit de ruime collectie van Laura Dols. De winkel wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste vintage artikelen.Vooral de kwaliteit van werkelijk bijzondere kledingstukken geeft Laura Dols een internationale naam.

Laura Dols is dan ook regelmatig te vinden in bekende glossy magazines zoals Elle (Elle living en Elle girl) Elegance, Residence, Linda en in buitenlandse bladen zoals Vogue, Lucky magazine. Laura Dols wordt tevens hoog in ranglijsten vermeld in reisgidsen of websites zoals Lonely Planet en YahooTravel.

De Verkleedkomeet

De Verkleedkomeet van Laura Dols is een ruim aanbod tweedehands verkleedkleding voor kinderen van 0 – 10 jaar. Geweldige prinsessenjurken, gespierde Bat-, Spider en Superman pakken, gevaarlijke tijgerpakken en gekke clown-of cowboy pakken zijn er te vinden voor alle leeftijden.

De Linnenkamer

Ook hebben we een uitgebreid assortiment oud linnen, zoals antieke kanten kussenslopen, damasten theedoeken en een groot aanbod van boerenbont beddengoed (dekbedden/kussenslopen) en handgeborduurde tafelkleden en kleine kussens.

Antieke Trouwjurken

Jurken, sluiers en accessoires voor bruid. En jacquetten met pantalons en hoge hoeden voor de bruidegom. Onze coupeuses helpen je alles naar maat te vermaken. Ook mother-of-the-bride en bruidsmeisjes kunnen bij ons terecht. De vintage trouwjurken afdeling van Laura Dols bevindt zich op een andere locatie in Amsterdam. Uitsluitend op afspraak.

 

P1040163 - versie 2