Loading

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Prijzen
2. Betalingen
3. Bestelling
4. Verzendkosten
5. Verzendwijze
6. Leveringen
7. Tevredenheidsgarantie
8. Aansprakelijkheid
9. Registratie van uw persoonlijke gegevens
10. Kadobon
11. Copyright
12. Vragen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de website www.lauradols.com, of www.lauradols.nl, op alle aanbiedingen en offertes van Laura Dols. Deze voorwaarden zijn met name van toepassing op door Laura Dols aangegane overeenkomsten tot levering van zaken aan haar kopers.

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat de koper akkoord gaat met deze voorwaarden. 
Laura Dols bv is gevestigd  te Amsterdam en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 342582831. Prijzen


Bij bestellen en betalen gelden regels en afspraken. Deze afspraken zijn neergelegd in de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. 
Op deze voorwaarden van online webwinkel Laura Dols.nl. is voor Europa uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.
 De door ons genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.
 Laura Dols.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar mailings of op de website. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Laura Dols.nl worden aangepast.

2. Betalingen

Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten en het factuurnummer vermeld. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen indien wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u binnen 48 uur na onze e-mailbevestiging niet hebt betaald, vervalt de geplaatste bestelling.

2.1 Zelf overschrijven

Betalen via Telebankieren werkt net zo snel en veilig als iDEAL. Het enige verschil met iDEAL betalingen is, dat u zelf na uw bestelling betaalt via internet. Na het plaatsen van een bestelling, krijgt u van Laura Dols een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. In deze e-mail staan de gegevens (bijv. factuurnummer, totale kosten, etc.) die u nodig heeft bij het online betalen. Deze betaling zal binnen 48 uur na bestelling op de bankrekening van Laura Dols bijgeschreven moeten zijn. Na overschrijding van deze termijn is Laura Dols gerechtigd om deze bestelling te ontbinden.

2.2 Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

2.3 Betalen vanuit het buitenland


Mocht u met een overschrijving willen betalen kunt u dit naar ons via de bank overmaken (deze kosten zijn tegenwoordig gelijk aan een binnenlandse transactie). Zie contact voor onze bankgegevens. De transportkosten zijn voor uw rekening

3. Bestelling annuleren

Iedere bestelling kan binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd.

4.  Verzendkosten

4.1 Verzendkosten binnenland

Uw verzendkosten in Nederland zijn voor uw rekening

4.2 Verzendkosten buitenland


Uw verzendkosten buitenland zijn voor uw rekening

5.  Verzendwijze


Transport binnen Nederland zal worden verzorgd door TNT Post. Deze vervoerders hebben een Track & Trace systeem zodat u de mogelijkheid heeft de verzending via internet te volgen. Track & Trace

6. Leveringen
Laura Dols probeert zo snel mogelijk leveringsproblemen en vertragingen via e-mail door te geven. 
Wij leveren uitsluitend uit onze eigen voorraad. 
• Wij streven ernaar alle artikelen binnen 1 week na ontvangst van de betaling ter bestelling aan te bieden aan TNT-post. 
• Indien aflevering vanuit Laura Dols binnen twintig (20) dagen om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt, ontvangt u hiervan bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het eventueel reeds betaalde. 
• Alle in onze winkel en elders vermelde aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
• Indien u verhuisd bent en dit niet aan Laura Dols.nl heeft kenbaar gemaakt, 
dan geldt een aflevering aan het laatste aan Laura Dols.nl kenbaar gemaakte huisadres als een geldige levering. 
• Laura Dols.nl is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de overschrijding van de aangekondigde leveringstermijnen.

7. Tevredenheidsgarantie

UITSLUITEND na schriftelijk contact.(e-mail; retour@lauradols.nl 
Ruilen kan binnen 14 dagen na levering mits het betreffende artikel niet gedragen of gewassen is en voorzien van de originele verpakking en labels, onze artikelen  zijn beveiligd met een kaartje, is het kaartje eraf kan je niet meer ruilen.
Ruilen is niet mogelijk indien u uw gewenste maten niet juist heeft opgegeven of  indien uw gemaakte bestelling niet naar wens is.
Op het moment dat Laura Dols uw retourartikel heeft ontvangen,ontvangt u een tegoedbon . Rembours- en verzendkosten worden niet vergoed door Laura Dols. Laura Dols gaat er vanuit dat u de zending op dezelfde wijze retourneert als wij hebben verstuurd. Franco en rembourszendingen worden niet door Laura Dols geaccepteerd, in ontvangst genomen en gecrediteerd. 

Indien u een beschadigd product ontvangt, wordt deze door Laura Dols.nl omgeruild voor een vergelijkbaar product of krijgt u uw geld retour. Hiertoe dient u binnen 2 dagen na verzending contact op te nemen met service@lauradols.nl

8. Aansprakelijkheid


Laura Dols is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade door (het gebruik van) de artikelen (geleverd en) verkocht door Laura Dols. Laura Dols is evenmin aansprakelijk noch verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door TNT-post. Een verzekering van de bestelling is via de transporteur voor een kleine meerprijs te verkrijgen.
Laura Dols sluit hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor welke schade dan ook op enige wijze ontstaan door en/of voortvloeiend uit de onmogelijkheid de website te gebruiken, het feit dat bepaalde informatie op de website onjuist, onvolledig of niet actueel is en het onrechtmatig gebruik van de systemen van Laura Dols, waaronder de website, door een derde.

9. Registratie van uw persoonlijke gegevens


Laura Dols.nl behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd in onze beveiligde database. De gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. U kunt aangeven of u uw e-mailadres wilt laten opnemen in onze nieuwsbriefbestand.( link ) Indien u geen prijs stelt op onze nieuwsbrief kunt u dit kenbaar maken via post of e-mail. Laura Dols.nl zal u dan uit onze nieuwsbriefbestand verwijderen.

10. De kadobon

De kadobon vanaf 10,- euro tot en met 100,- euro is 1 jaar geldig vanaf datum afgifte en alleen te besteden bij aankoop van artikelen uit onze winkels (dus niet webwinkel). De kadobon kan niet worden ingewisseld in contanten en wordt u per post toegestuurd. Te bestellen via service@lauradols.nl

11. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Gebruik van teksten en beeldmateriaal is verboden voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Laura Dols.nl.

12. Vragen

Als u nog vragen, opmerkingen en/of suggesties heeft kunt u een e-mail sturen naar service@lauradols.nl. Wij horen graag van u.