Loading

ONZE COLLECTIE

VINTAGE
In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan vintage jassen, jacks, jurken, rokken, broeken, truien, blousen en shirts.

GALA
Gala- en cocktailjurken uit Hollywood, petticoats, onderjurkjes, handschoenen, handgemaakte jaren ’20 hoofdbandjes en nog veel meer. Je hele outfit scoor je bij ons.

ACCESSOIRES
Duizenden unieke vintage accessoires zijn in onze winkel te vinden zoals hoeden, tassen, riemen, sieraden, haar accessoires en nog veel meer.

TROUWJURKEN
Naast een aantal vintage trouwjurken in de winkel hebben wij een grote collectie vintage en antieke trouwjurken in ons atelier in het westelijk havengebied. Hier kun je op afspraak komen kijken.

KIDS
Laura Dols heeft een ruim aanbod voor kinderen van 0 – 10 jaar. Prinsessenjurken, kikkerpakken, naast unieke vintage voor kinderen.

HEREN
Ook voor de heren hebben wij een ruime collectie vintage. Jassen, broeken, shirts en schoenen, maar ook pakken, carnaval outfits en accessoires.

Wij verkopen vintage artikelen uitsluitend in de winkel, omdat we vinden dat je de conditie ervan zelf moet kunnen beoordelen. Producten die je op deze website ziet, zijn een greep uit de ruime collectie van Laura Dols. De winkel wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste vintage artikelen.